Afspraak

Bij Tandartsenpraktijk Het Nieuwe Diep kunt u terecht op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Herinnering aan uw afspraak:

-Als extra service versturen wij een e-mail een tot twee werkdagen van tevoren ter herinnering aan uw afspraak.

-U blijft echter wel zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraken. Het niet ontvangen van een afspraakherinnering hoeft niet te betekenen dat u geen afspraak heeft.

Te laat komen op een afspraak:

-Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens de planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek.

Afspraken verzuimen:

-Afspraken, die niet 48 uur van tevoren telefonisch zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.  Hiervoor brengen wij €2/minuut in rekening. Annulering/verzetten van een afspraak kan helaas niet via e-mail.

Pijnklachten:

-Wanneer u s’ochtends voor 10:00 uur belt met een ernstige pijnklacht, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u dit niet garanderen. Dit geldt alleen voor patiënten die reeds bij ons staan ingeschreven.

-Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd. Wij kunnen helaas niet altijd rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden.